Zapytanie ofertowe

prowadzenie warsztatów kulinarnych z dziećmi i młodzieżą w wieku od 5 lat do 15 lat w ramach zadania pn. organizowanie i prowadzenie na terenie wrocławskich placówek edukacyjnych zajęć dotyczących znaczenia zdrowego żywienia w profilaktyce nadwagi, otyłoś


DATA PUBLIKACJI: 13.02.2018

DATA SKŁADANIA: 21.02.2018

prowadzenie warsztatów kulinarnych z dziećmi i młodzieżą w wieku od 5 lat do 15 lat w ramach zadania pn. organizowanie i prowadzenie na terenie wrocławskich placówek edukacyjnych zajęć dotyczących znaczenia zdrowego żywienia w profilaktyce nadwagi, otyłości i innych zaburzeń okresu rozwojowego

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Polityka prywatności.